ERZİNCAN / ÜZÜMLÜ - Üzümlü İmam Hatip Ortaokulu

Öğrencilerimizin Kudüs Panosu

Üzümlü İmam Hatip Ortaokulu ve Şehit Adem Akpınar Anadolu İmam Hatip Lisesi olarak Kudüs'te yaşanan insanlık dışı zulüm ve katliamları kınamak ve Filistinli şehitleri anmak için etkinlik düzenledi. Okulumuzda öğrencileri bilinçlendirici konuşmalar yapıldı. Aynı zamanda okul öğrencileri tarafından düzenlenen Kudüs Panosu öğrencilerin izlenimlerine sunuldu.

Kudüs Filistinlilerindir

Konuyla ilgili bilgi veren okul müdürü Celal NAVRUZ; "Dün itibariyle İsrail çirkin yüzünü bir kere daha göstererek masum Filistin halkının üzerine bomba atarak saldırmış,  binlerce şehit ve  yaralının hayatına sebep olmuştur. Bu durum kabul edilemez. İsraili lanetliyor, Filistin halkının yanında olduğumuzu beyan ediyorum. Duyarlılığından dolayı Din Kültürü ve Ahlak Bilgisi öğretmenimiz Hatice DEMİR'e teşekkür ediyor; şehitlerimize Allah'tan rahmet, yaralılarımıza acil şifalar diliyorum."dedi.

Kudüs Panosu öğrencilerin izlenimine sunulmuştur.

01-11-2023

Yayın: 01.11.2023 - Güncelleme: 01.11.2023 16:34 - Görüntülenme: 123