ERZİNCAN / ÜZÜMLÜ - Üzümlü İmam Hatip Ortaokulu

Üzümlü İmam Hatip Ortaokulu

YUNUS EMRE MAH. FATİH SULTAN MEHMET CAD. NO: 32 İÇ KAPI NO: 4 ÜZÜMLÜ / ERZİNCAN
Vizyon
Maddi ve manevi değerlere bağlı, dini, milli, ahlaki ve insani değerlere saygılı, iletişim becerisi güçlü, cesareti ve özgüveni yüksek, sorumluluk bilincine sahip, erdemli bireylerin yetiştiği, akademik eğitimde söz sahibi, alanında öncü ve saygın bir kurum olmak.
Misyon
Türk Milli Eğitiminin amaçları doğrultusunda, milli, ahlaki, insani, tarihi,manevi ve kültürel değerlerini benimseyen, koruyan ve geliştiren, ailesini, vatanını, milletini seven ve daima yüceltmeye çalışan, modern eğitim yaklaşımlarıyla öğrenmeyi öğrenen ve öğreten, çağın gerektirdiği yeniliklere ve sürekli gelişmeye açık, eğitimde teknolojiyi etkin şekilde kullanan, bilgi toplumu olmanın gereklerini yerine getiren, sosyal ve kültürel alanlarda yetkin, ahlaki olgunluğa ulaşmış, sorun çözme yeteneği gelişmiş, hoşgörü sahibi, kendine, başkalarına ve insan haklarına saygılı, çevresi ile iyi iletişim kurabilen, geleceğe güvenle bakabilen, demokratik düşünce yapısına ve ahlaki olgunluğa sahip, sorgulayan, araştıran, topluma karşı sorumluluk duyan, sorumluluklarını bilen ve bunları davranış haline getirmiş, , bilgili, yapıcı, yaratıcı, kaliteli, seçkin ve başarılı bireyler yetiştirmektir.
08:30 -16:10
DOĞALGAZ
İNGİLİZCE, ARAPÇA
Ulaşım