ERZİNCAN / ÜZÜMLÜ - Üzümlü İmam Hatip Ortaokulu

Şbt

Dilimizin Zenginlikleri Projesi Şubat ayı kapsamında Deyimler konusu okul panomuza işlendi. Dilimize pelesenk olmuş deyimleri görsel biçimde resmederek çizen öğrencilerimiz ve onlara rehberlik eden öğretmenlerimize teşekkür ederiz.

Şbt

Okul kurum ziyaretleri kapsamında eğitimle ilgili sorunları yerinde görmek öğretmen ve öğrencilerle bir arada olmak amacı ile okul ziyaretlerine devam eden İlçe Milli Eğitim Müdürü Şinasi YILDIRIM, Şube Müdürleri Faruk VAROL ve Fatih ŞAHİN okulumuz ve okulda yürütülen çalışmalar hakkında bilgi aldıktan sonra öğretmen ve öğrencilerle sohbet etti.

Şbt

Dilimiz zenginliğimiz projesi ocak ayı etkinliklerinden  Dede Korkut hikayelerinden esinlenerek anahtar kelimelerle hikaye yazma yarışması yapıldı.

Ock

Okulumuz 5/A Sınıfı ögrencileri matematik öğretmeni Eda TAT rehberliginde "her yerde matematik" anlayışı ile yola çıkılan Matematik Seferberliği kapsamında matematiğe yönelik farkındalık kazandirmak amacıyla günlük hayattan ondalık gösterim örnekleri araştırarak slaytlar ve videolar hazırlamış, tüm ögrencilerimize sunmuşlardır.Öğretmenimiz ve öğrencilerimize bu sunum için çok teşekkür ederiz.

Ock

Üzümlü İmamhatip Ortaokulu olarak üç ayalara ve mübarek ramazan-ı şerife hazırız.Öğrencilerimize bu güzel pano etkinliği için teşekkür ederiz.Rahmet mevsiminin esintileriyle yine huzura kavuşacak gönüllerimiz. Mümin yürekleri şenlendirmek için bir kez daha geliyor üç aylar. Bu sene de yaklaştı özlemle beklenen kavuşma vakti. Hissedilmeye başlandı şimdiden, Receb ayının bereketi, Şaban ayının rahmeti, Ramazan-ı şerifin mağfireti. Dillerimizde, Peygamber Efendimiz (s.a.s)’in bizlere öğrettiği şu dua: “Allah’ım! Seni zikretmek, sana şükretmek ve sana güzelce ibadet etmek için bize yardım eyle!”1

Ara

Okulumuzda 7. sınıflar arası SİYER BİLGİ YARIŞMASI düzenlendi.Dereceye giren öğrencilerimiz ödüllendirildi.Bu etkınlıkte emeği geçen Din kültürü ve Ahlak Bilgisi öğretmenimiz MERVE AYDIN a atesekkur ederiz.Yarımada dereceye giren öğrencilerimiz:Fatmatül Zehra KANBUR,Mehmet Emin  ÖZDAŞ,Mustafa  Kerem  KARAĞAÇ öğrencilerimizi tebrik ederiz.

Ara

7/B Sınıfı öğrencimiz SILANAZ DUYMAZ 'IN ailesine okulumuz öğretmenlerinden Hatice Demir, Merve Aydemir ,Hamide Kurt ve Eda TAT  öğretmenlerimiz ev ziyareti gerçekleştirdiler.Ailemize ve öğrencimize emekleri için teşekkür ederiz.

Ara

8. Sınıf ÜZÜMLÜ İMAMHATİP ORTAOKULU öğrencileri , HATİCE DEMİR ve LOKMAN AYDOĞAN hocamızın katılımı ile   ToBB BİNALİ YILDIRIM KIZ ANADOLU İMAMHATİP Lisesinin  okul tanıtımı projesi  kapsamında düzenlediği  kahvaltı etkınliğine katıldılar.Okulun fiziksel şartları,sportıf faliyetleri,sanat atölyeleri hakkında  öğrencilere bilgi verildi.TOBB BİNALI YILDIRIM KIZ ANADOLU imamhatip Lisesi öğretmen ve idarecilerimize teşekkür deriz.

Kas

Ulu önder Mustafa Kemal Atatürk "Eserinin üzerinde imzası olmayan yegane sanatkar öğretmendir." diyerek bu mesleğin kutsallığı vurgulamıştır. Her insanın hayatına dokunan,ona şekil veren ve yeni nesiller yetiştiren yüce bir meslektir öğretmenlik.

Öğretmenler günümüzü yaptıgı pano ile daha da güzelleştiren fen bilimleri öğretmenimiz Merve AYDEMİR 'e teşekkür ederiz.

Bugün bizler de Üzümlü İmamhatip  Ortaokulu ailesi olarak Öğretmenler Günümüzü idareci, öğretmen, öğrenci  ve velilerimizin katılımıyla kutladık.

Kas

Üzümlü İmam Hatip Ortaokulu ve Şehit Adem Akpınar Anadolu İmam Hatip Lisesi olarak Kudüs'te yaşanan insanlık dışı zulüm ve katliamları kınamak ve Filistinli şehitleri anmak için etkinlik düzenledi. Okulumuzda öğrencileri bilinçlendirici konuşmalar yapıldı. Aynı zamanda okul öğrencileri tarafından düzenlenen Kudüs Panosu öğrencilerin izlenimlerine sunuldu.

Ekm

Erzincan Yeşilay Kulübünün gönüllü gençleri ile  Üzümlü Gençlik  Merkezince düzünlenen  bağımlılıkla mücadele seminerine okulumuz ortaokul ve lise öğrencileri katılım sağladılar. Emeği geçen Yeşilay kulübü gönüllü gençlerine ve İlçemiz Gençlik  Merkezine Teşekkür ederiz.

Ekm

Okulumuzun 6/Asınıfı öğrencileri Sosyal bilgiler ders konuları kapsamında yer alan” Sosyal yardımlaşma ve dayanışma projesi “doğrultusunda ihtiyacı olan insanlara maddi ve manevi yardımda bulunmak ,destek olmak ,toplumsal birlik ve beraberliği güçlendirmek adına kermes yapmayı planladılar .Her bir öğrenci evde yapmış oldukları ürünleri okul içerisinde Sosyal bilgiler öğretmeni Nermin Gören ve Müdür yardımcısı Lokman Aydoğan‘ın denetiminde satışlarını yaptılar , toplamış oldukları gelirlede Afrika’da  su kuyusu açılması için  bağışta bulundular. Emeği geçen herkese teşekkür ederiz.

Eyl

Mevlid-i Nebi Haftası İlçe Milli Eğitim Müdürlüğümüz bünyesinde, Üzümlü Şehit Adem Akpınar Anadolu İmam Hatip Lisesi ve Üzümlü İmam Hatip Ortaokulu'nun hazırlamış olduğu programla kutlandı.

Üzümlü Şehit Adem Akpınar Anadolu İmam Hatip Lisesi ve Üzümlü İmam Hatip Ortaokulu'nun hazırladığı Hz Peygamberimizin (sav) Hicri doğum günü olan Mevlid-i Nebi programı İlçe Kaymakamımız Sayın Mehmet Erdem AKBULUT, Belediye Başkanı Ahmet SAZLI ve protokol amirlerinin katılımı ile gerçekleşti. İstiklal Marşı ile başlayan programda Kuran-ı Kerim tilaveti, Okul Müdürü Celal NAVRUZ'un günün anlam ve önemine binaen konuşması, öğrencilerin seslendirdiği orotorya, ezgiler, naat-ı şerifler, ilahiler ve ilçemiz Çarşı Cami Müezzini Arif SABAHÇI'nın duası ve ikramla program sona erdi. Programda emeği geçen Öğretmen ve öğrencilerimize teşekkür ederiz.

Ağu

3 Eylül 2023 Pazar günü yapılacak olan İOKBS Bursluluk sınavı öncesi öğrencilerimizle okulumuzda deneme sınavları gerçemleitirilecektir. Katılımınızı bekliyoruz.

Okulumuz Öğretmenleri liderliğnde

"40 Kavram"
"40 Ayet"
"40 Hadis"
"40 Şair 40 Şiir"
Etkinliklerinden "40 Kavram" Etkinliği yapıldı.